dinsdag 18 juli 2017

Stage Oostenrijk 10-16 juli 2017


Vorige week had ik als sponsor, onze triathlon club SJKT een stage aangeboden van 1 week in oostenrijk (St Gallenkirch). We zijn met 11 afgezakt naar de bergen en hebben daar een eerste basis kunnen leggen waar we op kunnen verder bouwen!

Het weerbericht zag er redelijk slecht uit maar uiteindelijk is het nog redelijk goed geweest met enkel s'avonds een redelijk drash. Op zich hebben we ook niet te zot gedaan met 10 km zwemmen, 430 km fietsen (7500 hm) en 60km lopen. Vooral het zwemmen en fietsen gaat voorlopig vlot, het goeie loopgevoel is even zoek maar Kona is nog steeds 3 maand te gaan. Tijd genoeg dus!

Normaal is het de bedoeling om op 6 augustus aan de start te staan op het BK halve in eupen, van 20-28 augustus ga ik met het gezin op vakantie naar de bergen waar we ook de kilometers kunnen afmalen. Ideaal zou zijn om dan nog een leuke wedstrijd te vinden. Gevolgd door de fameuze bergentrip van mijn fietsclub de reetzweters (12-17 september) en dan op 30 september vertrekken we naar Kona met het gezin. Miljaarde ik heb er zin in!!!

Hierbij alvast wat sfeerfoto's van de stage:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten